Een eigen portaalsite vormgeven

Als u wat wilt bijverdienen, dan is het zeker mogelijk om uw eigen startpagina website daarvoor aan te maken. U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. U kunt op aanmelden startpagina meer lezen over een geweldig script waarmee een startpagina website is op te zetten.

Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. Meer informatie over zulke scripts is op eigen startpagina samenstellen te vinden. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. Er zijn geen beperkingen bij het bouwen van uw website. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien. Het is altijd goed om startpagina’s te gebruiken binnen uw SEO strategie. Startpagina websites lenen zich geweldig voor het genereren van extra inkomsten.

De kleuren kunnen voor elke aparte categorie worden aangepast. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Er zijn verder vaste rubrieken toe te voegen aan de website, die op elke dochterpagina getoond zullen worden. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Deze bevatten een aanbieding waarbij u per verkoop een bepaald percentage van het aankoopbedrag kunt verdienen.
Free Web Hosting