Nieuwe advertentiesite maken

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Maar u kunt ook een script dat reeds op de markt is aanschaffen hiervoor.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. Ook kunt u tussen de advertenties in het overzicht hier en daar een banner tonen als u dat wilt.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina marktplaats script kopen. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Ook ontvangt u per e-mail de link. U kunt de e-mail gebruiken om het script op een later tijdstip opnieuw te downloaden wanneer dat nodig is.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.
Free Web Hosting