Een mooie startpagina bouwen

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Uw nieuwe startpagina bouwen door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting