Een moderne portaal site ontwikkelen

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Een aangemelde link wordt na de betaling zonder uw tussenkomst automatisch geplaatst. Met een dergelijke website kunt u dus prima wat bijverdienen naast uw baan. Het is verstandig om de economische onzekerheid aan te grijpen voor het opbouwen van een extra inkomen.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.

U zou Makkelijk een nieuwe portaalsite beheren eens kunnen bezoeken. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.
Free Web Hosting