Afkicken van blowen

Waarschijnlijk kent iedereen wel een fan van blowen. Van blowen komt men tot rust. Gebruikt men met mate, dan heeft blowen ook een euforisch effect.

Blowen kan gezellig zijn maar ook gevaarlijk. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. Men kan problemen weg gaan blowen. En het kan dan zomaar zijn dat u iedere dag wiet gaat roken.

Als u goed heeft opgelet heeft u gemerkt dat wiet steeds duurder wordt. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Vierhonderd euro uitgaven aan blowen per maand is voor veel dagelijkse gebruikers niet vreemd. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Zo ziet u maar dat een verslaving een behoorlijke kostenpost is.

Men moet soms geblowd hebben om in slaap te kunnen komen. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. En stoppen met blowen bijwerkingen kan daarbij een steuntje in de rug bieden.

Tabak is vaak ook een bestanddeel van een joint. Rond de drieduizend schadelijke stoffen zitten in tabak. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting