Eigen startpagina beginnen

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd zeer handig. Het geeft u de mogelijkheid om voor weinig kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een eigen startpagina website starten is daarnaast nog een interessante mogelijkheid. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Tevens kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. Op deze slimme haalt u de kosten er snel weer uit. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Een RSS feed plaatsen aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp op het moment dat de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Indien het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel Aanmelden startpagina. Omdat u links kunt verkopen via uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. Per link rubriek kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het aanmaken van een nieuwe rubriek is kinderspel. Registreren op uw website is daarnaast mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men met behulp van de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan daarbij een titel en een omschrijving opgeven.

Wilt u links verkopen met het script dan is die mogelijkheid er. Er is een formulier die middels iedere dochterpagina snel te bereiken is. Het invullen van dat formulier is heel gemakkelijk. De bezoeker kan tevens een dochterpagina en een rubriek kiezen. Na het invullen is er de mogelijkheid tot betalen. De bezoeker kan met behulp van diverse betaalmethodes betalen.
Free Web Hosting