Nieuwe startpagina bouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Nieuwe linkpagina door te nemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting