Uw site maken met een CMS pakket

Producten en diensten kunt u makkelijk verkopen via uw zakelijke website. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen op het moment dat u dat wilt. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Met behulp van het beheergedeelte kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dit geldt daarnaast voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Wilt u meer weten over dergelijke tools, dan verwijs ik u met plezier naar het artikel CMS systeem. Met het script kunt u eenvoudig aanpassingen doorvoeren aan uw website. Het is noodzakelijk dat u inlogt, voordat u iets kunt aanpassen. De beheerpaneel heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Het is simpel om middels het menu het juiste beheerscherm te vinden, om uw verandering te kunnen doorvoeren.

Wanneer u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Er wordt u tevens gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. U kunt makkelijk digitale producten aanbieden met het hierboven vermelde CMS systeem. Klanten kunnen online betalen. Downloadbare producten kunnen na de betaling meteen worden gedownload. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.
Free Web Hosting