Website tool

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt doorgaans van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel CMS definitie. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Tijdens de installatie is ook het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. U kunt met dit account inloggen op de beheerpaneel en beheerderstaken uitvoeren.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het CMS systeem biedt functies om dat op makkelijke slimme te doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

De webontwikkelaar van het CMS systeem biedt via de website de mogelijkheid om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of het CMS systeem u bevalt. En gemakkelijker een beslissing over de eventuele aankoop nemen.
Free Web Hosting