Bouw makkelijk uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men spreekt meestal van een CMS systeem. Meer over een goede website beheer tool vindt u op CMS software informatie. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

In het geval dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Daarnaast kunt u bovendien een beheeraccount plaatsen middels het installatiescript. Met dit beheeraccount kunt u middels de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen gemakkelijk aan uw website toe te voegen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om middels uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Op het moment dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.
Free Web Hosting