Startpagina script informatie

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel Aanmelden startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Wordt er een retourlink gevraagd? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting