Een uitgebreide portaalwebsite maken

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Over een hogere ranking krijgen met backlinks is er meer te vinden in het artikel aanmelden startpagina. Met het script dat u via die link kunt vinden, kunt u in korte tijd uw eigen startpagina website online hebben. Aanmelden voor een eigen startpagina kan heel eenvoudig via een speciaal daarvoor bedoeld formulier op de website.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. Zo kunt u op een dochterpagina de focus leggen op een specifieke categorie. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Zodra een link is aangemeld en er voor de link is betaald, wordt er een factuur aangemaakt. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.
Free Web Hosting