Het samenstellen van een eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige simpel opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is bovendien veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit is belangrijk om uw startpagina website tegen kwade bedoelingen te beschermen. Genoeg beveiliging is belangrijk voor uw startpagina website. Zou u zo een webapplicatie wel in uw bezit willen hebben, dan wijs ik u graag op Startpagina aanmaken. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat ook betaalbaar is. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U kunt onbeperkt startpagina's toevoegen op uw eigen startpagina website. Op de website van de programmeur vindt u een handleiding.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk daar de bezoeker een gebruikersaccount kan registreren.
Free Web Hosting