Eigen startpagina online zetten

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Lees de pagina Eigen startpagina maken door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting