Het samenstellen van je nieuwe portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Meestal zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Zeker weten is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Daarover is op de pagina Het samenstellen van je nieuwe startpagina website meer te lezen. Zelf programmeren is niet meer nodig in het geval dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Bovendien is het relevant dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. U heeft de optie om diverse widgets toe te voegen naast links. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina behoorlijk simpel instellen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Dikwijls kunt u daarbij per link rubriek de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script enorm interessant. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Met behulp van het script kunt u tevens de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links gemakkelijk te doen. Wilt u enkele banners plaatsen op uw startpagina site? Het aanmaken van banners is met behulp van het beheerpaneel makkelijk te doen. Banner rotatie is daarbij mogelijk.
Free Web Hosting