Nieuwe site maken

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. In de meeste CMS systemen hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. Wanneer je met een tekstverwerker zoals Word kunt werken, kun je ook een CMS bedienen.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. De content wordt van zaken zoals opmaak en programmeercode gescheiden waardoor de kans op fouten minder groot is. Er bestaan best veel CMS pakketten. Ze vereenvoudigen het beheer van uw website aanzienlijk. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Het CMS pakket zorgt ervoor dat u dat ene plaatje of die ene tekst snel kunt aanpassen. Door het CMS hoeft u zelf niets van HTML of PHP te weten.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? Dan voorziet de pagina Een nieuwe website maken u van meer informatie. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.
Free Web Hosting