Startpagina website bouwen info

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Je nieuwe portaalsite ontwikkelen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het aanpassen van een startpagina is enorm eenvoudig met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Verder zijn banners op een gemakkelijke slimme te aanmaken op uw website. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting