Makkelijk een moderne portaal site beheren

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Hieronder vindt u een link naar meer informatie rondom het PHP script. Startpagina’s op uw website krijgen een uniek subdomein toegewezen. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen te maken voor de subdomeinen. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Realiseer snel een uitgebreide portaalsite. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Links worden direct geplaatst na de betaling.
Free Web Hosting