Beheer van uw startpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel CMS beheer door te nemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting