Start uw eigen marktplaats

Uw eigen marktplaats beginnen en beheren kan heel gemakkelijk met behulp van een marktplaats PHP script. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op marktplaats script kopen. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Men kan een melding van een advertentie bij de websitebeheerder doen. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting