Het beginnen van een nieuwe startpagina website

Startpagina’s worden nog doorgaans gebruikt. Up to date content is belangrijk. Bovendien wordt vaak de PHP code niet bijgewerkt.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Aanmelden startpagina. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te beginnen met de site, zonder te hoeven programmeren. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Het is verder mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het aanschaffen van het script met uw startpagina website aan de slag.

U heeft verder de optie om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. U kunt op verschillende plekken een blokje met nieuws toevoegen als u dat wilt. Weet u een interessante RSS feed, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets daarbij simpel aanmaken aan zijn eigen startpagina.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. De gewenste dochterpagina voor de link kan daarbij door de bezoeker eenvoudig worden geselecteerd.

Een technische achtergrond is niet nodig om ermee aan de slag te gaan. Zo kunnen ook mensen zonder verstand van de techniek er gemakkelijk mee werken. Een eigen startpagina website heeft u zo binnen korte tijd online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo simpel mogelijk gemaakt door de aanbieder. De installatieprocedure kunt u vinden op de website van de aanbieder. De installatie vindt plaats op uw webruimte.
Free Web Hosting