Een Nederlandse startpagina maken

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Het artikel eigen startpagina samenstellen voorziet u van nog meer tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting