Uw Eigen Advertentie Site

Het is niet heel ingewikkeld om een eigen marktplaats te bouwen. Dit kunt u realiseren met behulp van een advertentie script. Met behulp van zo een script zet u uw marktplaats website makkelijk in elkaar. Men kan spullen te koop aanbieden via uw marktplaats website. U krijgt met het advertentie script de mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Het plaatsen van betaalde categorieën aan uw marktplaats website is een mogelijkheid. Ook is het op diverse plekken op uw advertentie website mogelijk een banner toe te voegen.

Heeft u interesse in een PHP script waarmee u dit kunt doen? Daar kunt u in het artikel advertentie script meer over lezen. Het advertentie script is op een gemakkelijke manier aan te schaffen. Middels verschillende betaalmethodes kan er worden betaald. Er kan op een object worden gereageerd middels een reactieformulier. Tevens is het aanmaken van een telefoonnummer bij een advertentie mogelijk. U kunt als website beheerder een geldbedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer bij een advertentie.

Brengt u graag een aanpassing aan, aan het uiterlijk van uw marktplaats website? Middels de beheeromgeving van het marktplaats script is dat goed te doen. Om dit te doen heeft u geen verstand nodig van de techniek. De verandering is direct terug te zien op uw website. Binnen no time heeft u met het advertentie script een eigen marktplaats website online. U hoeft geen developer in te huren. Zelf PHP code schrijven is bovendien niet nodig. Alles wat nodig is, zit in het script.
Free Web Hosting