Nieuwe startpagina bouwen

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een nieuwe startpagina samenstellen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting