Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Startpagina beheer meer informatie te vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting