Eenvoudig een webshop starten

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt op verschillende manieren extra inkomen genereren met uw eigen advertentie website. Op diverse wijzen kunt u extra inkomen genereren door affiliate banners te plaatsen op uw advertentiewebsite. Tevens is extra inkomen te verdienen aan de aanvullende mogelijkheden bij plaatsing van een advertentie.

Met de scripttaal PHP kunnen relatief uitgebreide webapplicaties worden gebouwd. Een webwinkel kan als relatief simpel voorbeeld worden genoemd. Ook zonder specifieke PHP kennis kunt u een in PHP geschreven CMS script voor een eigen webwinkel relatief eenvoudig gebruiken. U kunt meer informatie vinden over een webwinkel script via de pagina Een webshop maken. Het zal relatief weinig geld kosten om een webwinkel draaiende te houden. Ook wanneer u slechts een kleine investering kunt doen, kunt u met een eigen webshop aan de slag.

U kunt de tool binnen korte tijd aan de praat krijgen. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren.
Free Web Hosting