Realiseer een nieuwe startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens makkelijk een eigen startpagina maken. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het uiterst simpel om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere optie is het aanmaken van banners. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk simpel te doen.
Free Web Hosting