Begin je moderne portaalsite

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Zelf een startpagina website is dan daarbij mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Startpagina aanmaken. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Met behulp van een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. U kunt uiterst simpel de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Dit en meer is middels het beheeromgeving te regelen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon middels uw browser. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Startpagina’s zijn uitermate prima voor linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Zo kan verder het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet lastig om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is heel gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting