Professionele advertentiewebsite runnen

De scripttaal PHP kunt u gebruiken om de benodigde functies toe te voegen aan uw eigen advertentie website. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. Maar u kunt ook een script dat reeds op de markt is aanschaffen hiervoor.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Van uw kant hoeft er immers geen tijd meer te worden gestopt in het programmeren. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Een eigen advertentiewebsite maken. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U kunt zo ook gemakkelijk een nieuwere versie downloaden. Na het uitpakken van de bestanden kunnen ze naar de webserver gekopieerd worden. Om het script te kunnen gebruiken is het aanmaken van een database noodzakelijk. Meestal wordt de database speciaal voor de nieuwe website aangemaakt.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting