Het maken van uw eigen portaalsite

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Een prima beveiligd startpagina script is noodzakelijk aangezien de bezoeker een account kan creëren. Daarbij u kunt een eigen startpagina website beginnen. Meer is te lezen op Nederlandse startpagina indien u zo een soort website wilt beginnen. Dikwijls wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Op het moment dat u dat wilt dan kunt u makkelijk een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Het toevoegen van een nieuwsblokje is gemakkelijk te doen. Daarbij kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken wanneer u dat wilt. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting