Hoe een startpagina maken

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er nauwelijks verstand van de techniek nodig aan uw kant. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat makkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina toevoegen is zeer gemakkelijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp indien de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

De kans is groot dat daarnaast u met een startpaginascript overweg kunt. De pagina Eigen startpagina samenstellen voorziet u van de benodigde informatie. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het startpaginascript aan de praat. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Weet u zelf niet hoe u een dergelijk script bouwt, dan is het kopen van een startpagina script uitermate slim. Dikwijls biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Registreren op uw website is tevens mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. Bij het aanmaken van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Daarnaast is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Ook kunt u knoppen plaatsen op uw startpagina op het moment dat u dat zou willen. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Of een banner. U kunt een affiliate banner aanmaken indien u wilt. De bannerruimte voor een alvast bedrag verhuren is eveneens een optie. Dat laatste is slim in het geval dat u graag vaste inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting