Eigen startpagina bouwen

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Hierover staat op Je eigen startpagina het een en ander. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Via het artikel “Eigen startpagina maken met het startpagina script” kunt u daar meer over te weten komen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Free Web Hosting