Portaalsite maken informatie

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Hiervoor gebruik maken van een startpagina PHP script is een goed plan. U heeft nauwelijks verstand van de technische invulling nodig als u een dergelijk script gebruikt. Het script is zelfs te gebruiken wanneer u amper kennis van de techniek heeft.

Neem het artikel Eigen Startpagina Maken door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. Het idee is dat u het installatieprogramma op uw webhosting pakket uitvoert. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

Het aantal dochterpagina’s dat is aan te maken op uw startpagina website heeft geen limiet. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Handig is de mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe startpagina te kiezen. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Ook kunt u per startpagina de belangrijkste zoekwoorden in het beheerpaneel instellen.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Men kan op een eigen startpagina naast links allerlei andere dingen plaatsen. Op een startpagina zijn naast backlinks tevens widgets te plaatsen. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting