Begin een nieuwe startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina script. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het uiterst makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting