Hoe maak ik een startpagina

Verricht u SEO werkzaamheden, dan is het goed om eens naar de mogelijkheden van startpagina’s te kijken. Startpagina’s kunnen worden ingezet om een betere vindbaarheid van andere websites te realiseren. Op deze wijze kunnen startpagina links u helpen om andere websites beter vindbaar te maken. U kunt links op uw website verkopen.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Handleidingen. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het starten van een startpagina website simpel. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om diverse widgets op een makkelijke manier te plaatsen. Op uw website kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Zo heeft u met het startpagina script de mogelijkheid om inkomsten te generen. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een gewone dochterpagina. Betalen gaat zeer eenvoudig via de website.

Per startpagina en linkcategorie zijn de relevante zoekwoorden in te stellen. Er worden per startpagina wat statistieken bijgehouden. Het aantal links en de datum van de laatste verandering worden op een startpagina weergegeven. Wanneer u het script koopt, is het bouwen van een eigen script niet meer nodig. Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een startpagina website worden met het script geleverd. Van uw kant is kennis over de techniek niet nodig. Een eigen startpagina website wordt zo daarnaast voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Uw nieuwe startpagina website staat binnen een mum van tijd online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door de aanbieder. De stappen voor de installatie kunt u op de website van de ontwikkelaar inzien. De benodigde webhosting is betaalbaar aan te schaffen.
Free Web Hosting