Hoe een startpagina maken

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. Dit is te realiseren met een startpagina script. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. Deze pagina bevat verder een link naar een andere informatieve pagina. Diverse startpagina’s zijn aanwezig op een startpagina website. Men bouwt de dochterpagina’s vaak rondom een specifiek thema. Veel websites staan het toevoegen van een startpagina over meerdere onderwerpen toe. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Zou u graag uw eigen startpagina website willen runnen? U wordt op weg geholpen door de pagina Hoe bouw je een startpagina. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. Er zit geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. Naast links is het ook mogelijk om verschillende widgets te plaatsen.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Dit betalen verloopt online. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Daarmee maakt u het hackers moeilijk om in te breken op uw PHP site. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten gemakkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting