Uw nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Hoe maak ik een goede startpagina?. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting