Beheer van een linkpagina

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen. Handige tips vindt u ook in het artikel wat zijn backlinks.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. U bouwt er een stukje garantie mee in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting