Beheer van uw linkpagina

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een Nederlandse startpagina bouwen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Daarbij kan een startpagina met 5 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 30 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting