Een uitgebreide advertentie site runnen

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Een advertentie website kunt u in een mum van tijd bouwen wanneer u het artikel marktplaats script raadpleegt. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

Het is bij een kant en klaar marktplaats CMS ook duidelijk waar u voor ondersteuning moet zijn. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting