Maak uw eigen startpagina

Uw eigen startpagina aanmaken klinkt u wellicht wat technisch in de oren. Toch hoeft u niets van de techniek te weten ervoor. De allereerste pioneer op het gebied van startpagina’s wilde altijd een systeem dat voor mensen zonder technische kennis toegankelijk is. Aan deze bedoeling is na verloop van tijd nog steeds niets veranderd. Het is dus niet noodzakelijk om iets te weten over HTML en CSS.

Het is belangrijk dat u een werkend e-mailadres heeft. Deze moet bij de registratie worden ingevoerd. En bij een deel van de websites worden bevestigd. Uiteraard moeten er ook een aantal websites zijn die u wilt plaatsen op uw eigen startpagina. Aanmaken van een startpagina kan eenvoudig door u te registreren op de startpagina website. Met uw account krijgt u toegang tot een speciaal gedeelte van de site. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Zou u graag meer over dit onderwerp leren? Een aantal websites bevatten een artikel over het beheer van een eigen startpagina. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina bouwen. U kunt meer teksten erover vinden op de genoemde website. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Het is goed om te onthouden dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van een eigen dochterpagina. Verder hoeft u dus niets te weten over de techniek. Waar wacht u nog op? Het aanmaken van een startpagina en het toevoegen van de eerste links is binnen een half uurtje gepiept.
Free Web Hosting