Start een eigen affiliate marketing internetwinkel

Extra inkomsten kunnen met affiliate marketing online worden verdiend. Het samenstellen van eigen producten is met affiliate marketing niet nodig. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het aanbod is up to date te houden door regelmatig productfeeds in te lezen en zo de producten binnen de shop toe te voegen.

Voor affiliate marketing kunt u het script aanschaffen via de pagina affiliate script. Een domein en webhosting zijn eveneens via deze pagina aan te vragen. Het script wordt meteen op uw hostingpakket geplaatst wanneer u hiervoor kiest. U kunt dan direct aan de slag met het inrichten van de website.

Wijzigingen zijn via een speciaal ontwikkeld beheerscherm door te voeren binnen uw webshop. Met uw eigen inloggegevens kunt u binnen de webshop inloggen. Na het inloggen kunt u allerlei wijzigingen aanbrengen binnen uw affiliate shop. U kunt bijvoorbeeld productfeeds toevoegen die periodiek zullen worden opgehaald.

Wilt u uw website uitbreiden met affiliate banners dan is dat geen probleem. Het plaatsen van banners is binnen diverse bannerruimten mogelijk. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Wilt u andere aanpassingen doen binnen uw webshop, dan gebruikt u hier tevens het beheerpaneel voor.
Free Web Hosting