Nieuwe marktplaats bouwen

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina marktplaats script kopen u voorzien van de benodigde informatie. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.
Free Web Hosting