Uw eigen startpagina website realiseren

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan tevens heel nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer simpel aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt bovendien affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting