Een startpagina online zetten

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Het artikel Beheer van een startpagina voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U kunt dan alles aanpassen van de website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dan gaat u de 20 links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting