Portaalsite bouwen informatie

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is ook van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Een startpagina script moet u zien als een beheertool voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina in zijn venster krijgt. U hoeft zelf geen startpagina script meer te bouwen indien u een bestaand script aanschaft. Het artikel Begin je nieuwe startpagina website kunt u lezen in het geval dat u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript schrijven. Het grote voordeel van een al bestaand startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Genoeg beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.
Free Web Hosting