Beheer van uw linkpagina

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

U zou Een mooie startpagina op touw zetten kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. De pagina bevat praktische informatie. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting