Een uitgebreide startpagina website beheren

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Via de links op Ontwikkel makkelijk een moderne portaalwebsite kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.
Free Web Hosting