Uw eigen startpagina website maken

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script kan een eigen startpagina website worden opgebouwd. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

Ook als u verder niets weet van websites maken, is een startpagina script eenvoudig in het gebruik. Via het artikel Eigen startpagina maken is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De downloadpagina komt tevoorschijn direct na de betaling. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

Geplaatste banners worden automatisch bij elke startpagina getoond. Het plaatsen van een affiliate banner of een Google Adsense banner is eenvoudig. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Men noemt dat banner rotatie. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. Verstand van PHP scripts bouwen is dan wel nodig. Het script zo in elkaar zetten dat de startpagina website niet gehackt kan worden, is daarbij een belangrijke zaak. Dit kan best lastig blijken.

Bij het gros van de startpagina websites hebben de startpagina’s een eigen onderwerp. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Op iedere afzonderlijke startpagina kunnen tevens rubrieken worden aangemaakt. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. Links op een startpagina vallen altijd onder een rubriek.
Free Web Hosting