Hoe een startpagina maken

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. U kunt dit met een speciaal script gemakkelijk realiseren. Middels dit artikel vindt u meer informatie erover. Via de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen als u dat zou willen. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Ook is een algemene pagina bouwen meestal toegestaan. Er zijn een aantal Nederlandse startpagina websites waarop het aanmaken van een dochterpagina gratis is.

Meer informatie over een tool hiervoor kunt u middels het internet gemakkelijk vinden. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Moderne PHP startpagina website bouwen. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is behoorlijk gemakkelijk. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Dit geeft u een optie om geld te verdienen met het startpaginascript. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Zowel Nederlandse indien Belgische betaalmethoden worden bovendien ondersteund.

Met het script zijn per dochterpagina en link rubriek de meta gegevens op te geven. Onderaan een startpagina staan een aantal gemeten gegevens. Zoals de datum van de laatste wijziging en het aantal links op de pagina. Met het script hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Schaft u het script aan, dan kunt u direct met uw eigen startpagina website aan de slag.
Free Web Hosting